Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Το pilgrim.com.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας που εκπροσωπείται νομίμως από τον ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΑΦΜ : 054959122, Αριθμός ΓΕΜΗ : 31930957000, Ε’ ΔΟΥ και εδρεύει στον Πολυτεχνειου 17Α Θεσσαλονικη 54626.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος  pilgrim.com.gr, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  pilgrim.com.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα pilgrim.com.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Όροι

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. Ευθύνη του χρήστη

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του  pilgrim.com.gr  σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η εταιρεία μας δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου και email, στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του ιστότοπου (site)  pilgrim.com.gr  υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για:

 1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο com.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου,
 2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.,
 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Οι χρήστες επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες του pilgrim.com.gr   δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του pilgrim.com.gr. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

3. Σύνδεση ή εγγραφή

Για την εγγραφή ή σύνδεση σας στο  pilgrim.com.gr απαιτείται μόνο ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Οι πληροφορίες αυτές παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές. Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσετε να ακυρώσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση info@pilgrim.com.gr  προκειμένου να ζητήσετε τη διαγραφή σας. Τροποποίηση ή αλλαγή των τηρούμενων προσωπικών σας στοιχείων όπως π.χ αλλαγή διεύθυνσης ή τηλεφώνου κτλ, μπορείτε κάνετε μέσα από τη διαχείριση του προσωπικού σας λογαριασμού.

4. Πνευματικά δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην εταιρεία μας και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία του  pilgrim.com.gr  και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Όρια ευθύνης

Xρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link (υπερσύνδεσμός) σε άλλη ιστοσελίδα (site), παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδας αυτές. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

6. Ισχύων νόμος

Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από το pilgrim.com.gr και τον νόμιμο εκπρόσωπο του και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση της ιστοσελίδας και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.

7. Δήλωση εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στην ιστοσελίδα του  pilgrim.com.gr.  Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε όργανα του νόμου, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει. Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

 • προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας,
 • προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας μας,
 • προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Εάν όμως, μας δοθεί ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της εταιρίας μας μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα και τις αρμόδιες αρχές.

Επίσης, αν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών του pilgrim.com.gr  να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημα σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας. Το pilgrim.com.gr  έχει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

8. Διοργάνωση Διαγωνισμού

 

Α. Διοργανωτής Διαγωνισμού

 1. Ο όμιλος επιχειρήσεων «Κωνσταντίνος Γερασιμίδης », διοργανώνει ένα Διαγωνισμό (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις.
 2. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό καθώς και της αντίστοιχης ανάδειξης των νικητών.
 3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά την αποδοχή των παρόντων Όρων χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση ή διαδικασία.

Β. Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής Διαγωνισμού

 1. Ο Διοργανωτής έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Instagram «@Pilgrim_Jewellery_gr» όπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 3. Απαγορεύεται η συμμετοχή στον Διαγωνισμό των εργαζομένων στην «Κωνσταντίνος Γερασιμίδης» καθώς και των α΄ και β΄ βαθμού συγγενών αυτών και των συζύγων τους. Η εταιρεία, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων προκειμένου να εξακριβώσει το δικαίωμα συμμετοχής τους και απόδοσης του Επάθλου.
 4. Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.
 5. Ο συμμετέχων λαμβάνει συμμετοχή αν:–ακολουθήσει τη Διοργανώτρια στη σελίδα της στο Instagram κάνοντας FOLLOW στον ακόλουθο λογαριασμό: www.instagram.com/pilgrim_jewellery_gr

-κάνει “Like” στην ανάρτηση του διαγωνισμού

-κάνει  comment στην ανάρτηση του διαγωνισμού, αναφέροντας 2 πρόσωπα – φίλους που διαθέτουν προφίλ στο Instagram

 1. Δεν γίνονται δεκτά σχόλια υβριστικά, προσβλητικά και γενικά αντίθετα στο νόμο και στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.
 2. Κάθε προφίλ χρήστη μπορεί να συμμετέχει όσες φορές θέλει στο διαγωνισμό.
 3. Ο νικητής θα είναι ένας και το δώρο που θα κερδίσει θα είναι ένα σετ, το οποίο αποτελείται από ένα κολιέ και ένα βραχιόλι συνολικής αξίας 150 
 4. Ο νικητής θα ανακηρυχθεί κατόπιν κλήρωσης από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω story στο instagram. Σε περίπτωση που ο νικητής/τρια καθυστερήσει σύμφωνα με τα ανωτέρω ή δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το δώρο του, αυτός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του δώρου.
 5. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση, αριθμός κινητής τηλεφωνίας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του δώρου. Η διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
 6. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάσταση του με άλλο ή η εξαργύρωση του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή.
 7. Η ευθύνη της εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των καθορισμένων ως άνω δώρων. Η ανωτέρω εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα και τη χρήση τους ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Ρητώς διευκρινίζεται ότι ο διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης Instagram θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως μέσο διάδοσης του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και ότι ο Διαγωνισμός με κανένα τρόπο δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Instagram, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Κάθε συμμετέχων αποδέχεται ότι το Instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με τον Διαγωνισμό.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει του εκ μέρους εκάστου συμμετέχοντος ανάγνωση, κατανόηση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολο τους. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης δώρου σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Γ. Διάρκεια Διαγωνισμού

 1. Η διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται από την Δευτέρα 17 Ιανουρίου και ώρα 17:00 έως και την Παρασκευή 28 Ιανουρίου και ώρα 12:00. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία ο διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ. Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δε λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη νικητή.
 2. Οι Διοργανωτές μπορούν κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια να αναβάλουν ή να μεταθέσουν την ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.