Παράδοση / Έξοδα αποστολή

Παράδοση στο χώρο σας

Το  pilgrim.com.gr  σας παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο εντός της Ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχύ μεταφορών (courier).

Το pilgrim.com.gr , υπό την επιφύλαξη του όρου 9, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι παραδόσεις των παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

 

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες από 40,00και πάνω, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες έως και 39,00 €, το κόστος αποστολής είναι 5,00 για όλη την Ελλάδα.
Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην πόρτα σας από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών ACS courier.

 

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Όταν η διεύθυνση παραλαβής που μας γνωστοποιείτε είναι εκτός της ζώνης εξυπηρέτησης του τοπικού γραφείου της ACS courier , τότε θεωρούμε ότι είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Για την παράδοση της παραγγελίας σας όμως, θ’ απαιτηθούν 2 έως 6 επιπλέον εργάσιμες ημέρες. Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, καθώς και το συνολικό κόστος.