Τρόποι πληρωμής

  1. Με αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξοδα 3,00 € πλέον του κόστους αποστολής.
  2. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσω Paypal κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server τουpilgrim.com.gr με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα – πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές μέσω Paypal.
  3. Χρεωστική ή Πιστωτική ή Pre Paid κάρτα. Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική ή pre-paid κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του com.gr με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα – πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές με χρήση κάρτας.
  4. Πιστωτική κάρτα visa, mastercard
  5. Εθνική: GR3901105410000054100414322 Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.