Πως να φροντίζετε

Περιποίηση & υλικά κοσμημάτων

Στο Pilgrim, όλα τα κοσμήματα, τα ρολόγια και τα γυαλιά ηλίου έχουν σχεδιαστεί από μια επιδέξια ομάδα σχεδιαστών και χειροποίητα με αγνά υλικά με φροντίδα για το περιβάλλον μας.

Όλα τα κοσμήματα είναι απαλλαγμένα από μόλυβδο και νικέλιο. Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται σε βάση από ορείχαλκο ή ψευδάργυρο, και επιπλέον, η μεταλλική ράβδος που περνά μέσα από το αυτί είναι κατασκευασμένη από χειρουργικό ατσάλι σε όλα τα σκουλαρίκια μας. Τέλος, τα κοσμήματα Pilgrim είναι επιχρυσωμένα με πραγματικό χρυσό ή ασήμι για να αποκτήσουν υψηλή ποιότητα και τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμβουλές φροντίδας κοσμημάτων και από ποια υλικά τα κοσμήματα Pilgrim, τα ρολόγια Pilgrim και τα γυαλιά ηλίου Pilgrim είναι φτιαγμένα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Θα θέλαμε να σας διδάξουμε περισσότερα για το πώς και με ποιο είδος υλικών κατασκευάζονται τα προϊόντα μας, ώστε να γνωρίζετε πώς να φροντίζετε τα επιχρυσωμένα κοσμήματα και πώς να φροντίζετε τα κοσμήματα γενικά για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Ως εκ τούτου, έχουμε κάνει μερικές οδηγίες φροντίδας κοσμημάτων που θα σας καθοδηγήσουν στο πώς να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας όμορφα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κοσμήματα

Όλα τα κοσμήματα του Pilgrim είναι χειροποίητα από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι όλοι κάνουν την αρετή να είναι προσεκτικοί στη λεπτομέρεια και να γνωρίζουν την ποιότητα. Όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται σε βάση ψευδάργυρου ή ορείχαλκου και στη συνέχεια οι επιφάνειες επικαλύπτονται με πραγματικό χρυσό ή ασήμι.

Για να βεβαιωθούμε ότι οι επιφάνειες των κοσμημάτων μας παραμένουν όμορφες για μεγάλο χρονικό διάστημα, όλα τα κοσμήματα έχουν μια επιπλέον επίστρωση, η οποία καθιστά την επιφάνεια δυνατή και αποτρέπει την οξείδωση. Τα οξειδωμένα κοσμήματα είναι όταν τα θεωρείτε ως μαυρισμένα κοσμήματα ή αμαυρωμένα κοσμήματα – και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποτρέψετε αυτό το σενάριο.

Καθαρά κοσμήματα

Στην Pilgrim, στόχος μας ήταν πάντα να φτιάχνουμε καθαρά κοσμήματα, που σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από μόλυβδο και νικέλιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε όλα τα προϊόντα μας χωρίς να φοβάστε να έχετε αλλεργική αντίδραση λόγω π.χ. αλλεργία νικελίου.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την καθαρότητα των προϊόντων μας, πραγματοποιούμε τυχαίες δοκιμές από ανεξάρτητους οργανισμούς όπως η SGS ή η Force. Επιπλέον, απαιτούμε από όλους τους προμηθευτές μας να εγγυηθούν και να τεκμηριώσουν ότι όλα τα προϊόντα που μας προμηθεύουν είναι απαλλαγμένα από νικέλιο.

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή κοσμημάτων εδώ

Φροντίστε τα κοσμήματα

Ο καθαρισμός επιχρυσωμένων κοσμημάτων και ο καθαρισμός επιχρυσωμένων κοσμημάτων είναι πολύ σημαντικοί σε σχέση με τη διατήρησή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ανθεκτικότητα των κοσμημάτων σας, και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να τα φροντίζετε.

Πώς να φροντίσετε τα κοσμήματα;

Όταν θέλετε να καθαρίσετε τα κοσμήματά σας, δεν συνιστούμε ένα ειδικό βερνίκι κοσμημάτων ή καθαριστικό κοσμημάτων, αλλά απλά ένα μαλακό πανί ή ένα πανί στίλβωσης κοσμημάτων.

Εάν τα κοσμήματά σας έχουν εκτεθεί σε οποιοδήποτε είδος υγρασίας (π.χ. νερό, ιδρώτα ή καπνός), χημικές ουσίες (π.χ. χλώριο, άρωμα ή ψεκασμός μαλλιών) ή ανισορροπίες στο σώμα σας λόγω αλκοόλ, φαρμάκων, στρες ή ατμοσφαιρικής ρύπανσης, θα πρέπει να τα καθαρίσετε με ένα μαλακό πανί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί οι παράγοντες έχουν την ικανότητα να προκαλούν χημική αντίδραση στο μέταλλο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει την οξείδωση των κοσμημάτων.

Αποτρέψτε τη γρήγορη φθορά

Όλο το χρυσό και το ασήμι τελικά θα οξειδωθούν και επειδή τα κοσμήματα Pilgrim είναι επιμεταλλωμένα με πραγματικό χρυσό ή ασήμι, θα οξειδωθούν επίσης με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι θα μοιάζει με μαυρισμένα κοσμήματα ή αμαυρωμένα κοσμήματα. Εάν θέλετε να αναβάλλετε αυτό, θα πρέπει να έχετε κατά νου τις συμβουλές φροντίδας κοσμημάτων από ψηλά, αλλά θα πρέπει επίσης να τις αποθηκεύσετε με τον σωστό τρόπο.

Για να αποτρέψετε την οξείδωση των κοσμημάτων σας, είναι σημαντικό να αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας σε ξηρό μέρος. Για τον ίδιο λόγο, δεν συνιστούμε να αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας στο μπάνιο σας, καθώς το υψηλό επίπεδο υγρασίας θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην επιφάνεια των κοσμημάτων σας. Σας προτείνουμε επίσης να βγάζετε τα κοσμήματά σας όταν κοιμάστε, κάνετε ντους ή κάνετε σπορ.

Σας ζητάμε να θυμάστε ότι όλες οι επιφάνειες που είναι επιχρυσωμένες με χρυσό ή ασήμι τελικά θα οξειδωθούν και θα αλλάξουν εμφάνιση.

Ρολόγια

Όλα τα ρολόγια του Pilgrim είναι φτιαγμένα με την καλύτερη κίνηση του Ιαπωνικού χαλαζία. Οι βαλίτσες είναι κατασκευασμένες από PVC ή από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες είναι ιδανικές βάσεις για υψηλής ποιότητας πλάκες. Μερικοί από τους ιμάντες είναι επίσης κατασκευασμένοι από PVC ή ανοξείδωτο ατσάλι και άλλοι είναι κατασκευασμένοι από πραγματικό δέρμα, νάιλον ή σιλικόνη.

Όλα τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με ορυκτό γυαλί για βελτίωση της αντοχής Τέλος, όλα τα ρολόγια έχουν μπαταρίες μεγάλης διάρκειας με διάρκεια ζωής 2 έως 3 ετών.

Ψάχνετε για ένα νέο ρολόι;

Γυαλιά ηλίου

Όλα τα γυαλιά ηλίου της Pilgrim είναι σχεδιασμένα στη Δανία και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Είναι το αποτέλεσμα προσεκτικής χειροτεχνίας, η οποία φαίνεται εύκολα στο γυαλισμένο φινίρισμα και τέλεια εφαρμογή. Τα γυαλιά ηλίου μας είναι κατασκευασμένα σε τρία διαφορετικά υλικά σε σχέση με το σχεδιασμό και το μέγεθος: Acetat (χειροποίητα), PC ή μέταλλο.

Όλα τα γυαλιά ηλίου μας έχουν προστασία UV400, είναι εγκεκριμένα από CE και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για φακούς στην ΕΕ και τις ΗΠΑ.