Νέα Συλλογή

Το σπίτι είναι όπου η καρδιά είναι, και αυτή την άνοιξη αναζητούμε την ομορφιά του κόσμου και την μεταφράζουμε με το χέρι και την καρδιά του Pilgrim, ως The Homespun Wanderer.

Ξεκινάμε ένα αιώνιο ταξίδι που οδηγεί τον περιπλανώμενο σε όλο τον κόσμο, χωρίς να χάνει ποτέ την ταυτότητα του εσωτερικού και την εσωτερική πυξίδα. Κάθε κομμάτι της συλλογής καταγράφει και διοχετεύει το ταξίδι μας, τους κρυμμένους θησαυρούς του, τα όμορφα τοπία, τους νέους φίλους και τα καλά πράγματα στη ζωή.

Με μια καρδιά και μυαλό homespun, μεταμορφώνουμε και αντικατοπτρίζουμε την ομορφιά και τα θαύματα του κόσμου, μέσω της σειράς Compass, Heritage, Poesy, Simplicity and Cherished.

Εξερευνήστε τη συλλογή μας Άνοιξη εδώ και εμπνευστείτε για τις δικές σας περιπέτειες!

Νέα από την Pilgrim

Τα νέα κοσμήματα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Εδώ θα βρείτε τα νέα μας σχέδια κοσμημάτων – από λεπτά σκουλαρίκια και λεπτά περιδέραια έως διακριτικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Εδώ θα βρείτε τα πιο πρόσφατα σχέδια κοσμημάτων και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη μετάλλων και διαφορετικά στυλ. Ρίξτε μια ματιά στα πιο πρόσφατα σχέδια χρυσών κοσμημάτων, τα πιο πρόσφατα σχέδια ασημένιων κοσμημάτων, ή πώς να σκεφτείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα κοσμήματα τριαντάφυλλου χρυσού ή αιματίτη; Μπορείτε να αγοράσετε τα κομμάτια μας «νέα» για τον εαυτό σας ή να χαλάσετε κάποιον που αγαπάτε με ένα διαρκές δώρο που θα επαναφέρει τις αναμνήσεις κάθε φορά που το βλέπει ο τυχερός. Όλα τα κοσμήματα της Pilgrim είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα στη Δανία. Είναι χρυσό, ασήμι, ροζ χρυσό ή αιματίτη και δεν περιέχει νικέλιο.

Βρείτε τα αγαπημένα σας ανάμεσα στα κοσμήματα του Pilgrim

Είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε αστραφτερά πράγματα, οπότε ετοιμαστείτε να μπείτε στον πειρασμό από τα τελευταία κοσμήματα της Pilgrim. Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη, στιλ και γούστο και δεν έχει σημασία αν προτιμάτε το απλό και μινιμαλιστικό ή το πιο επιδεικτικό. Μπορούμε να ταιριάξουμε όλα με, μεταξύ άλλων, τα πιο πρόσφατα σχέδια κολιέ μας. Με τα πιο πρόσφατα κοσμήματά μας, έχουμε, για πάντα, σταματήσει να μην μπορούμε να βρούμε κοσμήματα που ταιριάζουν με τη στολή σας: Συνδέστε τα «νέα σας» αντικείμενα με κειμήλια και άλλα κοσμήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ.

Τα τελευταία σχέδια κοσμημάτων της Pilgrim: Είναι προσωπικά

Συνδυάζοντας τα νέα σας κοσμήματα με τα κομμάτια που έχετε ήδη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και προσωπική εμφάνιση – μια μοναδική εμφάνιση για εσάς. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας ανάμεσα στα πιο πρόσφατα σχέδια κοσμημάτων και φορέστε τα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή σε πάρτι, μόνα ή πλαισιωμένα από άλλα κοσμήματα. Διαθέτουμε τόσο μια απλή, λεπτή αίσθηση στυλ χωρίς πάρα πολλές λεπτομέρειες όσο και μια πιο εμφανή αίσθηση στυλ. Διατηρούμε πάντα το πάθος μας για κοσμήματα.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά μέταλλα

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το χρυσό, ενώ άλλοι προτιμούν το ασήμι. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να αναμιγνύουν μέταλλα, ενώ άλλοι προτιμούν το χρυσό. Οι μεταλλικές προτιμήσεις διαφέρουν όσο οι προτιμήσεις κοσμημάτων, και στο Pilgrim μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας κοσμήματα σε χρυσό, ασήμι, ροζ χρυσό και αιματίτη. Μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα με ή χωρίς πέτρες και κρύσταλλα, περιδέραια με ή χωρίς μενταγιόν, απλά δαχτυλίδια δαχτυλιδιών ή δαχτυλίδια. Στο Pilgrim, έχουμε τα πάντα – για εσάς και για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε σε ποια από τα πιο πρόσφατα σχέδια κοσμημάτων μας να επενδύσετε, γιατί να μην αγοράσετε πολλά και να τα συνδυάσετε και να ταιριάξετε όπως κρίνετε κατάλληλο;

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες 40 EUR και άνω

Τα νέα κοσμήματα της Pilgrim έχουν λογικές τιμές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε συμβιβαστεί με την ποιότητα, το αντίθετο. Όλα τα διαφορετικά κομμάτια κοσμημάτων μας έχουν σχεδιαστεί στη Δανία και είναι χειροποίητα και είναι χωρίς νικέλιο. Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί με καρδιά και ψυχή, γιατί στο Pilgrim, έχουμε πάθος για κοσμήματα και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε διαρκή, χαρούμενα κοσμήματα. Ρίξτε μια ματιά στην υπέροχη επιλογή «νέων» σε αυτήν τη σελίδα.

Κατά την παραγγελία του νέου σας σχεδιασμού κοσμημάτων από την Pilgrim, παραδίδουμε απευθείας στο κατώφλι σας και το κάνουμε δωρεάν, εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 40 EUR. Εάν έχετε απορίες σχετικά με την παράδοση ή κάποια από τα κοσμήματά μας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας Εξυπηρέτηση πελατών μας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε νέα κοσμήματα σε ένα από τα φιλόξενα καταστήματά μας. Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα εδώ.