Μόδα

Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε ολόκληρη τη γκάμα κοσμημάτων μόδας της Pilgrim στο διαδίκτυο. Ορίστε και εκφράστε το προσωπικό σας στυλ με κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας σε σχέδια που χαρακτηρίζονται από στοιχεία τόσο από τον κόσμο της μόδας όσο και από πολιτισμούς από όλο τον πλανήτη. Τα μοντέρνα κοσμήματά μας είναι ευπροσάρμοστα στο σχήμα και την έκφρασή του, και η γκάμα του απέχει πολύ, από ογκώδη, εμφανή μοντέρνα σκουλαρίκια και μοντέρνα δαχτυλίδια μέχρι να βελτιώσει οποιαδήποτε στολή σε ένα φλας, έως απλά αλλά εκφραστικά μοντέρνα βραχιόλια και κολιέ. Δημιουργήστε την τέλεια ντουλάπα κοσμημάτων με τα μοντέρνα κοσμήματά μας και ξεκινήστε το προσωπικό σας στυλ καθώς πηγαίνετε.

Μοντέρνα κοσμήματα

Βρήκατε την τέλεια στολή, τα μαλλιά σας είναι τέλεια και είστε έτοιμοι να βγείτε έξω. Σχεδόν. Κάτι λείπει. Κάτι για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας: το τέλειο κομμάτι κοσμημάτων, το στοιχείο που ενώνει ολόκληρη την εμφάνιση σας και του δίνει μια ατομική πινελιά. Θα το βρείτε σε αυτήν την κατηγορία, όπου έχουμε συγκεντρώσει όλα τα μοντέρνα κοσμήματα της Pilgrim.

Τα μοντέρνα είδη κοσμημάτων μόδας είναι πολλά και πολύ διαφορετικά, με τον κοινό παρονομαστή να ταιριάζουν τέλεια με μια μοντέρνα εμφάνιση και τις τάσεις των καιρών. Μερικά από τα μοντέρνα αντικείμενα κοσμημάτων είναι ογκώδη κοσμήματα, ενώ άλλα είναι πιο λεπτά – με μια συστροφή.

Δωρεάν αποστολή για κοσμήματα σχεδιαστών

Όλα τα μοντέρνα αντικείμενα κοσμημάτων μας είναι χωρίς νικέλιο και χειροποίητα και είναι όλα σχεδιασμένα στη Δανία. Δεν υπάρχει τίποτα συμπτωματικό για το πώς δημιουργείται μια γωνία στο μέταλλο ή για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται τα στολίδια (εάν υπάρχουν). Όλα λαμβάνονται υπόψη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε κοσμήματα σε ασήμι, χρυσό, ροζ χρυσό ή αιματίτη.

Θυμηθείτε ότι η αποστολή είναι δωρεάν όταν δαπανάτε 40 EUR ή περισσότερα σε μοντέρνα κοσμήματα μόδας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.