Κοσμήματα με αστέρι

Η επιλογή των κοσμημάτων σας είναι προσωπική και τα κοσμήματα με αστέρι είναι ακόμη πιο προσωπικά. Φορέστε το χρυσό ή ασημένιο αστέρι στο λαιμό σας ή φορέστε το διακριτικά γύρω από τον καρπό σας. Η Pilgrim κάνει κοσμήματα με αστέρια ως μενταγιόν καθώς και απλά και κομψά ρολόγια, τα οποία διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες και μέταλλα.

Εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα όμορφα κολιέ και τα ρολόγια του zodiac από το Pilgrim και να εμπνευστείτε για την προσωπική σας εμφάνιση και / ή για το τέλειο δώρο για κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Κοσμήματα με αστέρι – όμορφα και προσωπικά

Συνολικά, υπάρχουν 12 σημάδια του ζωδιακού κύκλου. Το καθένα είναι ατομικό και συνδέεται με ένα από τα τέσσερα στοιχεία: νερό, αέρα, φωτιά ή γη. Τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου φαίνονται στον καθαρό νυχτερινό ουρανό και σε όλη την ιστορία έχουν χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, για σημάδια πλοήγησης.

Οι ερμηνείες των αστεριών, οι θέσεις των πλανητών και η αστρολογία εν γένει υπήρξαν –και συνεχίζουν να είναι– δημοφιλείς δραστηριότητες. Σύμφωνα με την αστρολογία, είναι δυνατόν, μέσω των αστεριών, να κατανοήσουμε βαθύτερα όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Και ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζουν την αστρολογία, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν για τη διακοσμητική αξία των αστεριών. Αυτό είναι που ζωντανεύει στα χρυσά και ασημένια κοσμήματά μας και στα ρολόγια με αστέρια.

Δημιουργήστε το δικό σας στυλ με ένα κρεμαστό κόσμημα

Είτε επιλέγετε ένα κρεμαστό κόσμημα σε ασήμι είτε σε χρυσό για να το φορέσετε στο αγαπημένο σας κολιέ, δίνει στο ρούχο σας μια προσωπική πινελιά, καθώς δεν έχουν όλοι το ίδιο αστέρι. Τα κολιέ Zodiac Pilgrim είναι μοναδικά και διακοσμητικά και μπορείτε να φτιάξετε το κολιέ σας Ιχθύς, Σκορπιός, Ζυγός, Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Ταύρος, Τοξότης ή Κριός ακόμη περισσότερο συνδυάζοντάς το με άλλα κολιέ και / ή άλλα μενταγιόν. Χρησιμοποιώντας την τάση κολιέ σε στρώσεις, θα ξεχωρίζεις από το πλήθος και θα δίνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα κολιέ με αστέρια σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο. Φορέστε το κολιέ μόνο του ή συνδυάστε το με ένα μοναδικό, λεπτό κολιέ για απλούστερο αποτέλεσμα.

Τα περιδέραια με αστέρια διατίθενται και στις 12 πινακίδες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ασημένια ή επιχρυσωμένα κοσμήματα. Το σύμβολο του ζωδιακού κύκλου είναι ανάγλυφο στο μενταγιόν και οι γωνίες του σημείου αστεριού ξεκινούν με αφρώδεις κρυσταλλικές πέτρες για ένα λαμπερό αλλά λεπτό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Ρολόγια αστέρι για τη μόδα

Προσθέστε μια επιπλέον, προσωπική διάσταση στην εμφάνισή σας με ένα σημάδι του ρολογιού του ζωδιακού κύκλου, το οποίο μπορεί να συμπληρωθεί με ένα βραχιόλι ή δύο. Για μια διακριτική εμφάνιση, αναζητήστε ένα λεπτό και λεπτό βραχιόλι, ή πηγαίνετε all-in με ένα από τα πολλά χοντρά και διακριτικά βραχιόλια. Όλα τα ρολόγια του ζωδιακού κύκλου μας είναι διακοσμημένα με μικρές, διακριτικές κρυστάλλινες πέτρες, που απεικονίζουν όμορφα καθένα από τα 12 αστέρια: Ιχθείς, Σκορπιός, Ζυγός, Παρθένος, Αιγόκερως, Υδροχόος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Ταύρος, Τοξότης και Κριός. Τα ρολόγια είναι όμορφα κατασκευασμένα και ένα αιώνιο κλασικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πολλά χρόνια.

Τα ασημένια κοσμήματα είναι η τέλεια ιδέα δώρου

Ανοίξτε την προσωπική πινελιά για τη φίλη, την αδελφή, την αγαπημένη σας, τη μητέρα ή τη γιαγιά της, δίνοντάς της ένα κομμάτι κοσμήματος ή ένα ρολόι με το αστέρι του παραλήπτη στο αγαπημένο της μέταλλο: χρυσό, ασήμι ή αιματίτη. Όχι μόνο δίνετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει ένα όμορφο δώρο, αλλά προσθέτετε και μια προσωπική πινελιά επιλέγοντας το ζώδιο της. Εάν ο προϋπολογισμός σας φτάνει σε περισσότερα από ένα κομμάτια κοσμημάτων, μπορείτε να συμπληρώσετε το δώρο με ένα απλό κολιέ, έτσι ώστε ο τυχερός παραλήπτης να μπορεί να ξεκινήσει αμέσως την τάση του κολιέ. Να θυμάστε ότι η αποστολή είναι δωρεάν όταν παραγγείλετε για περισσότερα από 40 EUR.