Κοσμήματα με τις καλύτερες πωλήσεις

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε, όταν ένα μεμονωμένο αντικείμενο κοσμήματος δεν θα το κάνει. Στο Pilgrim, έχουμε πολλά διαφορετικά είδη κοσμημάτων, σε πολλά διαφορετικά στυλ, μέταλλα και μεγέθη. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα κοσμήματα, έχουμε συγκεντρώσει τα πιο δημοφιλή κοσμήματά μας σε αυτήν τη σελίδα στην κατηγορία Best Sold. Ρίξτε μια ματιά στα σκουλαρίκια με τις καλύτερες πωλήσεις, τα κολιέ με τις καλύτερες πωλήσεις και τα βραχιόλια με τις καλύτερες πωλήσεις – εν συντομία, τα πιο δημοφιλή αντικείμενα κοσμημάτων μας – και εμπνευστείτε Ίσως θα βρείτε ένα ή δύο στυλ με το όνομά σας; Θυμηθείτε, όλα τα κοσμήματα της Pilgrim είναι απαλλαγμένα από νικέλιο, χειροποίητα και δημιουργημένα με καρδιά και ψυχή.

Σκουλαρίκια με τις καλύτερες πωλήσεις

Προτιμάτε μια απλή και πιο κλασική εμφάνιση ή έχετε ένα επιβλητικό και πιο διακριτικό στυλ; Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, έχουμε τα σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ – και για να σας βοηθήσουμε να το τονίσετε. Στην κατηγορία των καλύτερων πωλητών, μπορείτε να λάβετε μια ένδειξη για τα σκουλαρίκια με τις καλύτερες πωλήσεις / τα πιο δημοφιλή σκουλαρίκια της στιγμής και να τα χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε ότι επιλέγετε με σύνεση. Επιλέξτε σκουλαρίκια από ασήμι, χρυσό, ροζ χρυσό ή αιματίτη, με ή χωρίς πέτρες.

Δαχτυλίδια με τις καλύτερες πωλήσεις

Ένα δαχτυλίδι (ή δύο) είναι πάντα μια καλή ιδέα. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση των σχεδίων και των στυλ δαχτυλιδιών με τις καλύτερες πωλήσεις. Προτιμάτε ένα απλό δαχτυλίδι ή ένα δαχτυλίδι με πολλά στολίδια; Σας αρέσει περισσότερο χρυσό ή ασήμι; Ισως και τα δύο? Στο Pilgrim, έχουμε πολλά δαχτυλίδια που ταιριάζουν στο γούστο σας, με ή χωρίς πέτρες.

Κολιέ με τις καλύτερες πωλήσεις

Μερικά από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα είναι κολιέ. Χρησιμοποιήστε τα για να ντύσετε τη στολή σας προς τα πάνω ή προς τα κάτω, για να τονίσετε μια όμορφη ντεκολτέ, το λαιμό σας ή κάτι άλλο εντελώς. Μεταξύ των πιο δημοφιλών κολιέ μας, θα βρείτε κλασικά και εμφανή κολιέ, οπότε ανεξάρτητα από το γούστο σας, έχουμε κάτι που να ταιριάζει. Τα κολιέ διατίθενται σε διάφορα μέταλλα και εμφάνιση, από χρυσό και ασήμι έως ροζ χρυσό και αιματίτη.

Ρολόγια με τις καλύτερες πωλήσεις

Βρείτε το νέο σας ρολόι στο Pilgrim και διατηρήστε το χρόνο με στυλ. Κλασικό, διαχρονικό και κομψό ταυτόχρονα – σας εγγυάται να βρείτε ένα ρολόι ή δύο που να σας αρέσουν και στο ντύσιμό σας. Για μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση, συμπληρώστε το νέο σας ρολόι με ένα βραχιόλι Pilgrim ή δύο για να ολοκληρώσετε το στολίδι των καρπών σας.

Βραχιόλια με τις καλύτερες πωλήσεις

Βραχιόλι ή βραχιόλι, κλειστό βραχιόλι ή ανοιχτό; Ο τύπος του βραχιόλι που προτιμάτε εξαρτάται από το ατομικό στυλ και τις προτιμήσεις σας. Ενώ ορισμένοι προτιμούν κλειστά βραχιόλια ή μια ευαίσθητη αλυσίδα, άλλοι προτιμούν ανοιχτά βραχιόλια, τα οποία γενικά έχουν ελαφριά έκφραση και είναι εύκολο να τοποθετηθούν / απογειωθούν. Ανάμεσα στα βραχιόλια με τις κορυφαίες πωλήσεις, θα βρείτε αντικείμενα κοσμημάτων σε διαφορετικά μέταλλα, με ή χωρίς πέτρες.

Γυαλιά ηλίου

Το Pilgrim προσφέρει περισσότερα από απλά εκθαμβωτικά, όμορφα και κομψά κοσμήματα. Το Pilgrim διαθέτει επίσης εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή γυαλιά ηλίου μας και να προετοιμαστείτε να συναντήσετε το καλοκαίρι με στυλ με ένα ζευγάρι εντυπωσιακών αποχρώσεων που ταιριάζουν με τις ακτίνες του ήλιου και τη διάθεσή σας.

Εξαιρετική υπηρεσία αγορών στο Pilgrim

Αν έχετε απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παραγγείλετε ηλεκτρονικά και λάβετε βοήθεια από την Εξυπηρέτηση Πελατών μας, εάν τη χρειάζεστε. Θυμηθείτε, παραδίδουμε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες σας απευθείας στο κατώφλι σας και η αποστολή είναι δωρεάν εάν δαπανήσετε περισσότερα από 40 ευρώ.